Ik ben Wendel

Ik ben geïnspireerd aan het werk wanneer ik met al mijn aandacht en wijsheid de beweging die de klant wil maken kan faciliteren. Ik werk het liefst ervaringsgericht, met inzichtgevende methodieken, speelse werkvormen en ook de systemische manier van werken zet ik in.
Er zit véél meer in ons dan er vaak uitkomt. Er is zoveel kennis, ervaring, ideeën, drive en intuïtie in (groepen van) mensen. Vaak blijven die verborgen. Om rationele en irrationele redenen. Dàt tevoorschijn laten komen is mijn passie!

Meer over mij

Ik ben energiek, creatief, open, verbindend, intuïtief, prikkelend, luisterend, verhelderend, stevig en nieuwsgierig. Ik hou van ontrafelen, twijfelen, voelen, diepgang, bewegen, experimenteren, plezier, het niet weten en van ongemak. Leren is jezelf stretchen, vaak leuk, leerzaam en ook soms lastig en spannend.

Ik ben opgegroeid in een betrokken, positief ingesteld gezin. Veel buitenspelen, gezelligheid en avontuur. Van drie zussen ben ik de middelste. Een positie waarin ik leerde mij te onderscheiden en te verbinden. Van mijn moeder leerde ik om onafhankelijk te zijn, door te zetten en op spannende situaties af te gaan. Van mijn vader leerde ik om ieder mens op waarde te schatten, te vertrouwen en het samen fijn te hebben. Mijn thuisbasis is samen met mijn man Bart. We houden van het leven, contact met anderen, wandelen en fietsen in de natuur.

Ik ben organisatiepsycholoog. Mijn kennis en ervaring heb ik met vallen en opstaan opgebouwd in verschillende rollen in diverse organisaties zowel profit (bierbrouwer, verzekeringsmaatschappijen, banken), als nonprofit (zorgorganisaties, musea, ministeries en gemeenten). En ik houd mijn zaag scherp door interessante leerrijke studies en opleidingen. Elk jaar vind ik een training of opleiding die mij weer uitdaagt.

“De kwaliteit van je relaties bepaalt de kwaliteit van je leven. ”

~ Esther Perel

Met plezier werk ik samen met

Teamchange

Met Martijn Vroemen geef ik twee intensieve en inspirerende opleidingen voor teamcoaches, teamtrainers en teamleiders die zich willen verdiepen in hoe teams professioneel te ontwikkelen. Martijn vind ik een bevlogen en heldere denker en een inspirerende en uitdagende opleider, fijn om mee samen te werken.

Teamcoaching Essenties – leer de kneepjes van het vak.

» Bezoek site opleiding

Teamcoaching Verdieping – vakmanschap op hoger niveau.

» Bezoek site opleiding

De Baak

Bij de Baak ben ik met veel plezier trainer in het team van mijn favoriete training:

De Informele leider.

» Bezoek site training

Pieter Klaassen

Met Pieter Klaassen Jr. en Sr. werk ik beiden graag samen. Ik ervaar iedere keer weer hoe zij van toegevoegde waarde zijn in het ontwikkelingsproces van individuen en organisaties. De filosofie van de kunst van het krijgen gaat uit van hetgeen in aanleg al aanwezig is en spreekt dat aan. Door de ervaringsgerichte aanpak en de vertaling van de filosofie naar de praktijk van alledag, is het voor eenieder tastbaar en kan het een verheldering, verdieping en versnelling geven in het leerproces.

» Bezoek site Pieter Klaassen

Jonge Wijze Vrouw

Met Adine van de Linde heb ik veel samengewerkt in trainingen rondom informeel leiderschap. Ik verwijs graag naar haar als je je wilt verdiepen in je persoonlijke ontwikkeling op een diepgaande manier. Zij is fenomenaal in het begeleiden van echte transformatieprocessen.

» Bezoek site Jonge Wijze Vrouw

Roelands Coaching

Anita Roelands is een burn-outexpert en zij helpt uitgeputte managers en professionals die een plafond ervaren uit de ratrace te stappen om een vitaal en inspirerend mens te kunnen zijn. Ik heb met Anita bij een adviesbureau gewerkt en vind haar een betrokken en bevlogen professional.

» Bezoek site Roelands Coaching

CroesvanDam

Ellen van Dam heb ik leren kennen bij de Baak, een vrouw die werkt met een directe, confronterende en liefdevolle stijl. Hans Croes ken ik vanuit Delta Loyd, toen manager, nu iemand die het begeleidingsvak met hart en ziel in is gedoken. Zij kijken naar het hele systeem, het samenspel tussen individuen en de individuen zelf en bieden kundige begeleiding op inhoud, procedure en proces.

» Bezoek site CroesvanDam

IPerpetuum Mobile

 

Margit Sleeuwenhoek

Opleider, trainer en coach, gespecialiseerd in Transactionele Analyse. Vakvrouw, werkt op een heldere, verdiepende en ervaringsgerichte manier. Wij werken o.a bij Teamchange samen in de Teamcoaching Intensive.

» Bezoek site Teamcoaching Intensive